Vingparken | Vingparken Konferansesenter
404
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Vingparken Konferansesenter

Konferanseseteret med 9 ulike rom for opptil 200 gjester

Et førsteklasses konferansesenter

Hypermoderne utstyr i et førsteklasses konferansesenter

Vingparken Konferansesenter ligger sentralt på Høyda i Moss Rygge, med en viktig industrihistorie i fasadene. Innenfor dørene er alt bygget opp fra grunnen for å gi plass til hypermoderne kvaliteter og fasiliteter i en lun atmosfære, skreddersydd for trivelige, kreative og effektive møter og samlinger.

Om Konferansesenteret

Vi tar imot både små og store kurs og konferanser. Mat og servering gjøres av Restaurant Ro som ligger vegg i vegg med konferansesenteret.

Konferanseseteret har 9 ulike rom som gjør det like ideelt for firma- eller foreningsmøter med 20 deltagere, konferanser og kongresser med 150 sitteplasser og selskapseventer på opp til 200 gjester. Og med Restaurant Ro vegg i vegg og en hel park å boltre seg i på utsiden, ligger alt til rette både for den formelle samtalen og den uformell minglingen med kolleger. Begge arenaer like viktig for å skape gode ideer!

Selskap eller event?

Vi tar imot både små og store selskaper. Fasilitetene er topp moderne.

Vi har en unik selskapsavdeling svært sentralt i regionen, med tre timers gratis parkering og kollektivtransport i umiddelbar nærhet til restauranten. Vi tar imot både små og store selskaper. Fasilitetene er topp moderne. Restaurant Ro’s selskapsavdeling ligger i et sentralt bygg i Moss med en viktig industrihistorie i fasadene.

For ytterligere informasjon om våre selskapsavdeling kontakt oss på post@restaurantro.no