Vingparken | Ledige lokaler
408
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-408,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Ledige lokaler

Vi har ledige lokaler i Helseparken og Skofabrikken

Vil du leie her?

Jobb sammen med oss i Østlandets største helsepark!

Vi har mange dyktige spesialister og aktører i Lilleeng Helsepark, og jobber for et godt tverrfaglig miljø. Vi dekker de fleste områder innen helse, men mangler spesialister innenfor de tre områdene øye, lunge og kreft. Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige aktører med ønske om å bli en del av et pulserende og dyktig faglig miljø.

Vi har ledige lokaler fra 20 til 3.000 kvm.

Om Lilleeng Helsepark

I topp moderne lokaliteter finnes legespesialister, fastleger, tannleger, psykologer, fysikalske tjenester, velvære og fot-terapi for å nevne noen.

Lilleeng Helsepark har et meget sterkt faglig miljø. Det arbeides tverrfaglighet; de ulike tjenesteyterne samarbeider med andre i samme hus og brukeren får det meste på ett og samme sted.

Det er også konferansesenter og en topp moderne restaurant RO i Helseparken.

Helseparken sitt overordnet mål at alle som benytter seg av ett eller flere tilbud skal kunne gå hjem og kjenne at livet har blitt litt bedre å leve .