Vingparken | Rosenvinge Park
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Rosenvinge Park

Den grønne boligparken på Høyden i Moss

DEN GRØNNE BOLIGPARKEN

Kritt-hvite lekre boligblokker i en nydelig grønn park med store trær og flotte uteområder.

Beliggende rett ved Lilleeng Helsepark med Østlandets største tilbud innen spesialisthelsetjenester, fastleger, fysikalske klinikker, treningssentre, svømmebasseng og velværesenter.

Om Rosenvinge Park

Takterrasser, peisestue, gjestebolig skistall og sykkelverksted for alle beboerne.

Restaurant RO, Evita House kaffebar, Vingparken konferansesenter og selskapslokaler, Pongo blomster, Studio S frisør og Boots apotek på området.

Det er 200 m til alle bussforbindelser inkl. flybussen til Gardermoen, 200 m til Rygge Storsenter, 5 min med sykkel til sentrum og Moss togstasjonen.

Vil du bo her?

En bo-opplevelse du ikke finner maken til!

Rosenvinge Park er nøye utviklet for være et boligkonsept hvor livskvalitet er en viktig faktor. Med fasiliteter helt utenom det vanlige og sin umiddelbare tilknytning til Lilleeng Helsepark, handler det om en ny måte å bo på. Resultatet har blitt et boliprosjekt som mangler direkte konkurrenter.

 

Her kan du investere i leiligheter av høy kvalitet. Samtidig gjør du en investering i din egen helse og livssituasjon gjennom de enestående mulighetene for en ny, friskere, lettere og bedre hverdag som ligger og venter her i Rosenvinge Park.