Vingparken | Lilleeng Helsepark
400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-400,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Lilleeng Helsepark

Mer enn 40 ulike profesjoner

NORGES STØRSTE HELSEPARK

Lilleeng Helsepark på Høyda i Moss representerer et unikt helsetilbud med sine 15.000 kvm. i topp moderne lokaler.

Med mer enn 35 ulike klinikker med nærmere 100 helsearbeidere er vi regionens største helsepark med et sterkt faglig miljø som har fokus på tverrfaglighet. De ulike aktørene samarbeider med andre i samme hus for å kunne gi kunden det meste på et og samme sted. Se alle våre tjenester og aktører under.

Om Lilleeng Helsepark

I topp moderne lokaliteter finnes legespesialister, fastleger, tannleger, psykologer, fysikalske tjenester, velvære og fot-terapi for å nevne noen.

Lilleeng Helsepark har et meget sterkt faglig miljø. Det arbeides tverrfaglighet; de ulike tjenesteyterne samarbeider med andre i samme hus og brukeren får det meste på ett og samme sted.

Det er også konferansesenter og en topp moderne restaurant RO i Helseparken.

Helseparken sitt overordnet mål at alle som benytter seg av ett eller flere tilbud skal kunne gå hjem og kjenne at livet har blitt litt bedre å leve .

Vil du leie her?

Jobb sammen med oss i Østlandets største helsepark!

Vi har mange dyktige spesialister og aktører i Lilleeng Helsepark, og jobber for et godt tverrfaglig miljø. Vi dekker de fleste områder innen helse, men mangler spesialister innenfor de tre områdene øye, lunge og kreft. Vi ønsker å komme i kontakt med dyktige aktører med ønske om å bli en del av et pulserende og dyktig faglig miljø.

Vi har ledige lokaler fra 20 til 3.000 kvm.