Vingparken | Skofabrikken
402
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-402,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Skofabrikken

Moderne kontofellesskap i historiske omgivelser

KONTORFELLSESSKAP I MOSS

Skofabrikken er et kontorfellesskap i Tor Sørnes vei 19, Moss. Vi har et knallsterkt nett som man har tilgang til i hele Vingparken, uansett om man er inne eller utendørs.

Vi har cirka 20 kontorer i andre etasje på Skofabrikken og et like stort antall kontorer i toppetasjen over Restauranten. Mye er utleid, men vi har fremdeles noen kontorer som er ledig.

Fellesskap

Vi har kontorer fra 1500 kroner i måneden, og det er noe alle kan ta seg råd til.

I toppetasjen over Restaurant Ro er kontorene fullt møblerte, mens de som vil leie i Skofabrikken må ha med seg en kontorpult og annet de måtte trenge. Selv om utleieren ikke legger opp til sosiale aktiviteter og andre tilbud til leietakerne så kan fellesskapet med andre småselskaper ha stor verdi.

Trenger du kontor?

Mange av leietakerne har nytte av hverandre, både ved at de kan samarbeide eller kjøpe tjenester av hverandre.

I Skofabrikken i Moss finner du foto, treningstøy, regnskapsfører, advokat, møbeltapetsering, fotpleie, Edumax, Skooler m.m.